Spalare covoare, curatare mochete si tapiterie.
Navicor foloseste diferite metode pentru spalarea mochetei in functie de situatie si anume: samponare(spalare normala cu jet de presiune), injectie-extractie sau spalare cu spuma uscata. Curatam canapele, scaune de toate dimensiunile si orice material. Putem oferi atat curatarea uscata cat si cea umeda, metoda folosita depinzand de materialul pe care il curatam.
In timpul aspirarii este suficienta indepartarea pamantului uscat, pamantul uleios ce provine din aerul poluat si adus de afara prezinta diferite tipuri de probleme. Particulele de sol uleios depozitat pe fibrele covorului pot cauza o graduala dar semnificativa estompare a culorilor; culoarea nu se pierde dar este ascunsa sub o pelicula. Daca acest tip de sol este lasat sa se acumuleze, pur si simplu lipeste fibrele intre ele si incepe sa atraga si sa retina pamantul uscat.
Acesta este motivul pentru care curatarea este atat de importanta cand se inregistreaza primele semne de decolorare: daca se permite ramanerea indelungata devine elastic si dificil de indepartat.